kérdéseivel forduljon ügyfélszolgáltunkhoz

+36 1 510 0548

SIM kártya feltöltés

Köszönjük, hogy OBU S550 készülékünket választotta az útdíjbevalláshoz!

Az alábbiakban segítséget adunk Önnek a SIM adatforgalmi egyenleg feltöltésében, illetve válaszolunk lehetséges kérdéseire. Kérjük, olvassa át az oldalt a bővebb információ érdekében, és ha további kérdése van, amire nem kapott választ, kérjen visszahívást az oldal alján.

 

Mi a teendőm a SIM adatforgalmi egyenleg meghosszabbításához?

1. Töltse ki az űrlapot!

Az alábbi űrlap kitöltése azért szükséges, mert az OBU S550 készülékkel végzett útdíjbevallás csakis feltöltött adatforgalmi egyenleg esetében működik!

A SIM HOSSZABBÍTÁS DÍJA 6.000 FT + ÁFA / 12 hónap

 

2. Töltse le a díjbekérőt és utalja át a rajta szereplő összeget!

A díjbekérő adatfelületen ( jobb oldali form)  megtalálja az utaláshoz szükséges adatokat. Kérjük, ügyeljen arra, hogy amennyiben magyar forintban utal (HUF), akkor az erre a célra fenntartott bankszámlaszámot használja, míg ha Euróban- (EUR) szeretne utalni, akkor az erre a célra fenntartott bankszámlaszámot használja!

 

3. Ellenőrizze az egyenleg érvényességéT az összeg beérkezése után néhány nappal!

 

Gyakori kérdések

Miért kell feltölteni a SIM adatforgalmi egyenleget?

A készülékben lévő SIM kártya adatforgalmi egyenlege az első használattól számított két éven keresztül érvényes, ezután annak érvényességét meg kell hosszabbítani újabb időszakra, a szükséges 6 000 Ft + ÁFA / 12 hónap összeg feltöltésével. Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy a SIM kártya adatforgalmi egyenlegének feltöltése nélkül a készülék nem működik és így az útdíjbevallás is veszélybe kerül!

Meddig kell feltölteni?

Mivel a folyamatos és biztonságos útdíjfizetés záloga az érvényes adatforgalmi egyenleggel rendelkező SIM kártya, így rendkívül fontos, hogy a feltöltés minden kedves felhasználónk egyenlegére az üzembe helyezést követő második év végéig megtörténjen.

Honnan tudom, melyik készülékem SIM kártyáját kell feltölteni?

Ehhez Önnek le kell ellenőriznie készülékeinek lejárati dátumát. Az ellenőrzéshez segítséget adunk Önnek obu.ifleet.hu oldalunkon.

A kódok megadásakor kérjük figyeljen arra, hogy a számokat szóköz- és kötőjel nélkül, összefüggő szövegként írja be. Minden további kód automatikusan új sorba kerül!

Eszközök száma: db.
Nettó ár: HUF
Áfa:
Összesen: HUF