kérdéseivel forduljon ügyfélszolgáltunkhoz

+36 1 467 1757

2024. április 1-től nemcsak a tehergépjárműveknek kötelező a használatarányos útdíjfizetés, hanem a buszoknak is.

Válassza Magyarország legmegbízhatóbb útdíjfizető eszközét és szolgáltatóját buszai útdíjbevallására!

0 éve a leginnovatívabb
telematikai vállalat
0 útdíjfizető eszköz
felügyelete
0 magyar tulajdon
0 tapasztalat az útdíjfizetésben
0 ügyfél

Miért az i-Cell OBU S550 készülékével vallja be buszai használatarányos útdíját?

i-Cell Kft.

Az i-Cell mert

OBU S550 útdíjfizető eszköz

Az OBU S550 mert

Gyakori kérdések

Mi a GPS (Global Positioning System) alapú helymeghatározás?

A GPS-t (Global Positioning System) az USA Védelmi Minisztériuma megbízására kifejlesztett és általa működtetett globális műholdas helymeghatározó rendszer, melynek segítségével a Föld bármely pontján bármikor meghatározhatjuk pozíciónkat, megközelítőleg 5-10 méteres pontossággal. A helymeghatározás alapfeltétele a megfelelő vételi körülmény, mely szabad területen a legjobb. Zárt térben, magas épületek között, esetleg természeti akadályok miatt romolhat a vétel minősége, ami akár a pozíció-meghatározás teljes akadályozását is okozhatja. Rossz GPS-vételi viszonyok mellett a kilométer számítás pontossága is csökken.

Milyen módon tehetek eleget az útdíjfizetési kötelezettségemnek?

Az útvonal bevallása történhet előre megváltott viszonylati jeggyel, vagy OBU útdíjfizető fedélzeti egységgel (Bevallási Közreműködő segítségével), valamint i-Fleet flottakövető rendszer segítségével. Hiteles egyenleginformáció a NÚSZ Zrt. ügyfélszolgálatától, vagy a www.hu-go.hu felhasználói felületén kérhető le.

Mit jelent a Plug & Play működés?

Az eszközt nem szükséges beszerelni a járműbe, sem telepíteni, csupán a szivargyújtó aljzatához kell csatlakoztatni és máris működésre kész. Nincsen a beépítésből adódó várakozási idő, sem extra beszerelési költség. A vételár tartalmazza a 24 havi adatforgalmi díjat is, így két évig havidíjmentes a konstrukció. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az eszközt a használat megkezdése előtt regisztrálni kell a NÚSZ Zrt. www.hu-go.hu honlapján, valamint gondoskodni kell a folyamatosan pozitív útdíj-egyenleg biztosításáról, hogy a használat során az útdíj levonható legyen."

További kérdések és válaszok

Ellenőrizze online HU-GO egyenlegét, tekintse meg, buszai aktuális pozícióját.

Díjmentes biztonsági szolgáltatások a bírság elleni maximális védelemhez. LED- és hangjelzésekkel kommunikál a felhasználóval.Használati útmutató megtekintése

Üzembe helyezése szakértelmet nem igényel, a szivargyújtó aljaztba csatlakoztatva és a műszerfalra helyezve, valamint a NÚSZ Zrt. oldalán történő online regisztráció és egyenleg feltöltés után azonnal használható.

Fizesse buszai útdíját utólagosan MOL tankolókártáyval!

PostPay

Az OBU ár tartalmazza

 • Akkumulátor és kábel
 • 2 évre vonatkozótan a SIM-kártya költségei
 • Díjmentes bírságmegelőző ellenőrző szolgáltatások
 • Online ellenőrző felület használata
 • Járműkövetésre is alkalmas
Megrendelem

Ingyenes funkciók, bírság elleni maximális védelem

 • 0-24, több nyelven (hu, en, de, sk, ro, bg, srb), PC-n és mobileszközön is elérhető.
 • Bármikor, bárhonnan egyszerűen meggyőződhet, hogy az OBU útdíjbevallásra alkalmas és az egyenleg töltöttsége megfelelő.
 • Utólagos útdíjfizetés
 • Utolsó lelépett szakaszjegy időpontja
 • Helymeghatározás szolgáltatásunk segítségével akár számítógépén vagy mobiltelefonján is lekérdezheti járműve aktuális pizícióját. Több jármű esetén egyszerre átlátja az egész flotta díjfizetési állapotát és ajárművek útvonalát.
 • A tengelyszám állítás funkció lehetőséget ad arra, hogy Ön a HU-GO honlapjára való feljelentkzés nélkül állítsa be a kívánt tengelyszámot.

Kérjen ajánlatot